Przekaż 1%

Zainwestuj 1 % w nowatorskie rozwiązania medyczne i wydrukuj z nami lepsze życie!

KRS 0000323199

Biodrukowanie tkanek i narządów to przyszłość współczesnej medycyny, która odmieni życie wielu pacjentów.

Już od 3 lat pracujemy nad stworzeniem bionicznej trzustki. Nasz zespół łączy wspólna idea i głębokie przekonanie, że to właśnie Polacy mogą zostać twórcami przełomowych terapii medycznych.

Dążymy do rewolucji w leczeniu cukrzycy. Chcemy pomóc setkom tysięcy pacjentów na całym świecie. Naszym nowym celem w 2020 roku jest zebranie funduszy na stworzenie Europejskiego Centrum Biotechnologii Medycznej. Innowacyjny ośrodek badawczo-kliniczny umożliwi nam nie tylko kontynuację badań nad bioniczną trzustką, ale również opracowanie innych pionierskich terapii medycznych.

Wspierając badania naukowe, masz realny wpływ na ratowanie zdrowia i życia ludzkiego. Dokonaj z nami przełomu w świecie medycyny!

Dziękujemy!

W 2019 roku podczas naszej pierwszej kampanii 1% zebraliśmy ponad 142 000 złotych!

Jesteśmy szczęśliwi, że tyle osób uwierzyło w siłę naszych działań i moc nauki.

Jak przekazać 1%?

Rozlicz PIT na podatki.gov.pl za pomocą Twojego profilu zaufanego, poprzez pitax lub na e-pity.pl które poprowadzą Cię krok po kroku.

Więcej informacji o e-PIT dostępne nahttps://www.podatki.gov.pl/pit/twoj-e-pit/

Instrukcja dla Emerytów

Emeryci, za których PIT sporządził ZUS, nie muszą martwić się o rozliczenia ze skarbówką.  Mają jednak prawo zdecydować o tym, na jaki cel zostanie przekazany ich 1% podatku. W tym celu należy wypełnić prosty druk PIT-OP – oświadczenie o przekazaniu 1% podatku i przekazać je do swojego urzędu skarbowego. Twój 1% to krok do przyszłości medycyny!
1. Wydrukuj formularz
2. Wypełnij i podpisz