Bioprinting of
Fundraising
To buy a 3D printer
About us

Foundation of Research and Science was established in 2009. From then on, our main goal is to promote the development of Polish science in the country and the world. We believe in Polish technical concept and also that we have real influence on the situation in the world.

Poland can affect technological development of the world by dint of excellent and well-qualified scientists  and engineers full of ideas. Our foundation tries to promote Polish science and to strengthen thereby the hand of our research projects.

Foundation’s activities affect many fields, including: medicine, chemistry, mathematics, science, law, economics, telecommunications, IT.

All these fields are of importance and should be given the same attention. Thus we support research of Polish scientists, we raise funds and finance many project ourselves. We also deal with educational events, trainings and legal aid.

Our Volunteers
  • Joanna Czerwińska
    Wolontariusz
    Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Prywatnie lubi zdrowy styl życia, uwielbia spacerować i podróżować.
  • Lek. Magdalena Kwapisz
    Wolontariusz
    Autor i współautor wielu publikacji w czasopismach krajowych i zagranicznych oraz doniesień zjazdowych.
  • Lek. Kalina Jędrzejko
    Wolontariusz
    Doktorantka WUM. Jest autorką lub współautorką licznych publikacji z dziedziny chirurgii ogólnej i transplantologii.
  • Łukasz Górski
    Wolontariusz
    Z wykształcenia biotechnolog, absolwent warszawskiej SGGW. Miłośnik sportu, a w szczególności piłki nożnej i siatkówki plażowej

JOIN US & HELP OTHERS

Are you full of smile and enthusiasm? Don’t wait! Join us and help us change reality.

Our Partners
Media about us
Diabetes in numbers
million diabetics in Poland
thousand people suffering from type 1 diabetes
2.1
million people being treated for type 2 diabetes
thousand people have undetected diabetes
Union information
Recent Comments
    • No categories
    Latest Posts
    • No categories
    Could not authenticate you.