Lek. Magdalena Kwapisz

• Stanowisko:
    Wolontariusz

Absolwent II Wydziału Lekarskiego Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Od 2013 roku związana z Katedrą i Kliniką Chirurgii Ogólnej i Transplantacyjnej Szpitala Klinicznego Dzieciątka Jezus w Warszawie, gdzie realizuje szkolenie specjalizacyjne z chirurgii ogólnej. Stypendysta Studium Doktoranckiego I WL WUM. Laureat Young Innovator Award 2017 Amerykańskiego Towarzystwa Transplantacyjnego. Członek Polskiego Towarzystwa na Rzecz Donacji Narządów. Autor i współautor wielu publikacji w czasopismach krajowych i zagranicznych oraz doniesień zjazdowych z zakresu chirurgii ogólnej i transplantologii.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Badań i Rozwoju Nauki w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.