Fundacja Badań i Rozwoju Nauki powstała w 2009 roku. Od tamtej pory niezmiennie naszym celem jest promowanie rozwoju polskiej nauki w kraju i na świecie. Wierzymy w polską myśl technologiczną i to, że mamy realny wpływ na sytuację na świecie!

Polska, jako kraj, który ma doskonałych i wykwalifikowanych naukowców oraz inżynierów pełnych pomysłów, może realnie wpłynąć na postęp i rozwój technologiczny świata! Nasza fundacja stara się o to, aby promować polską naukę i tym samym – zapewnić naszym projektom badawczym większą siłę przebicia.

Działania naszej fundacji dotykają wielu dziedzin nauki i życia, a w tym:

medycyny
prawa
chemii
ekonomii
matematyki
telekomunikacji
przyrody
informatyki

Wszystkie te dziedziny są tak samo ważne dla jakości naszego życia i wierzymy, że należy im się jednakowa uwaga. Dlatego wspieramy i promujemy badania polskich naukowców, pozyskujemy środki i sami finansuje wiele projektów. Zajmujemy się również szkoleniami, edukacją i pomocą prawną. Wszystko dlatego, że wierzymy, że Polska ma coś do powiedzenia w kwestii rozwoju świata!

Nasi Partnerzy

DOŁĄCZ DO NASZ I POMÓŻ INNYM

Jesteś pełen uśmiechu i entuzjazmu? Nie czekaj przyłącz się i pomóź nam zmieniać rzeczywistość.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Badań i Rozwoju Nauki w celu korzystania z usługi „Newsletter”. Jestem świadom/a, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem moich danych osobowych z bazy danych Fundacji. Pełny tekst polityki prywatności oraz Regulamin.