Od ponad 2 lat pracujemy nad stworzeniem bionicznego narządu i rozwijamy technologię biodrukowania tkanek.            14 marca wydrukowaliśmy pierwszy na świecie w pełni unaczyniony prototyp bionicznej trzustki. Zespół Fundacji łączy wspólna idea i głębokie przekonanie, że to właśnie Polacy mogą zostać twórcami przełomowych terapii medycznych. Naszym celem jest rozbudowa nowoczesnego zaplecza badawczego, co umożliwi nam realizację kolejnych innowacyjnych projektów. Wierzymy w postęp i chcemy odkrywać „białe plamy na mapie nauki”, bo wiemy, że przyszłość zaczyna się już dziś. Zachęcamy do wsparcia naszej działalności i dokonania razem z nami przełomu                 w świecie medycyny.

Wspierając naszych naukowców,  uczestniczysz w tworzeniu najnowszych rozwiązań technologicznych i światowych osiągnięć w świecie medycyny.  Twoja darowizna to inwestycja w rozwój polskiej nauki,  która przyniesie realne korzyści nie tylko nam wszystkim, ale także kolejnym pokoleniom. W imieniu całego zespołu dziękujemy za każdą wpłatę.

Jeśli chcesz systematycznie wraz z nami zmieniać świat i mieć realny wpływ na ratowanie życia i leczenie chorób, zachęcamy do regularnego wsparcia działalności Fundacji. Długofalowa pomoc umożliwi nam zaplanowanie i realizację kolejnych innowacyjnych projektów, szkolenie i podnoszenie kwalifikacji pracowników, a także uczestnictwo w międzynarodowych konferencjach i warsztatach. Postaw na naukę już dziś i dołącz do fundacyjnej drużyny. Wybierz kwotę jaką chcesz regularnie wspierać naszych naukowców i ustaw stałe zlecenie przelewu w swoim banku.

ECBM foto błękit

Obecnie badania nad bioniczną trzustką są w fazie przedklinicznej. Aby przejść do fazy klinicznej z udziałem pacjenta, potrzebujemy odpowiedniego zaplecza badawczego. Dlatego też, naszym nowym celem jest budowa Europejskiego Centrum Biotechnologii Medycznej. W tym innowacyjnym ośrodku będziemy mogli przeszczepiać bioniczną trzustkę oraz opracowywać inne pionierskie terapie medyczne. Zrób krok do przyszłości medycyny i pomóż nam zebrać fundusze na budowę Centrum.

Projekt realizowany przez spółkę G-code, w której 100% udziałów należy do Fundacji Badań i Rozwoju Nauki. Zadaniem spółki jest wspieranie działalności statutowej oraz zapewnienie stabilności finansowej Fundacji.

Chcesz nam pomóc, ale nie wiesz od czego zacząć? Utwórz zbiórkę na Facebooku i zaproś przyjaciół oraz rodzinę do wsparcia naszej działalności. To najprostszy sposób dzięki któremu pomożesz nam zebrać potrzebne środki oraz sprawisz, że społeczność internetowa usłyszy o naszych niezwykłych projektach. Zebrana kwota zostanie w całości przelana na oficjalne konto Fundacji. Przeznaczymy ją na realizację naszych celów statutowych.

1. Kliknij w ten link: https://www.facebook.com/fund/fundacjabirn/
  2. Określ ile pieniędzy chcesz zebrać i w jakim czasie
  3. Nazwij zbiórkę i napisz w poście dlaczego chcesz nas wspierać
  4. Kliknij utwórz i zaproś znajomych do pomagania
  5. Gotowe!

Masz jakieś pytania? Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami – monika.puszko@fundacjabirn.pl

Poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół mieszkających w Polsce o możliwości przekazania 1%  podatku Fundacji Badań i Rozwoju Nauki i miej swój udział w medycznej rewolucji. Wspierając badania naukowe, masz realny wpływ na ratowanie zdrowia i życia ludzkiego. Pomóż nam zmienić świat na lepszy i przekonaj bliskich do zainwestowania ich 1 % podatku w rozwój polskiej nauki. Dziękujemy!

KRS 0000323199.

Czy wiesz, że możemy otrzymać od Ciebie darowiznę za każdym razem, gdy kupujesz coś w internecie? I to zupełnie za darmo! Sklep, w którym zrobisz zakupy, przekaże część ich wartości na nasze konto.

Korzystanie z serwisu fanimani.pl jest całkowicie BEZPŁATNE, zatem możesz śmiało korzystać z niego podczas każdych zakupów w internecie i jednocześnie wspierać ważne cele. To naprawdę proste!

Współpraca z nami to możliwość pokazania się przy unikatowym na skalę światową przedsięwzięciu. Posiadamy światowej klasy ekspertów, dynamiczny zespół kreatywny i odpowiednie narzędzia marketingowe. Razem możemy zorganizować kampanię społeczną lub reklamową oraz inne projekty promocyjne i CSR-owe

Pasjonuje Cię nauka, masz głowę pełną pomysłów i lubisz wyzwania?                                                                                                          Zostań wolontariuszem i dołącz do fundacyjnej drużyny. Razem możemy stworzyć coś naprawdę niezwykłego!

Najnowsze komentarze
Wspieraj Naukę