• dr hab. med. Michał Wszoła
    Przewodniczący Rady Konsorcjum BIONIC
    Chirurg ogólny, transplantolog, od wielu lat zajmuje się diagnostyką endoskopową przewodu pokarmowego.
  • dr n. med. Marta Serwańska – Świętek
    Zespół naukowy
    Doktor nauk medycznych, specjalista chorób wewnętrznych, specjalista nefrologii, specjalista transplantologii klinicznej.
  • dr n. med. Marta Klak
    Zespół naukowy
    Biotechnolog, doktor nauk medycznych. Studia magisterskie ukończyła na Uniwersytecie Szczecińskim. Lubi podróże, literaturę i dobre kino.
  • Andrzej Berman
    Zespół naukowy
    Brał udział w pierwszym na świecie endoskopowym przeszczepie wysp trzustkowych pod błonę śluzową żołądka.
  • Katarzyna Kosowska
    Zespół naukowy
    Biotechnolog; Absolwentka Wydziału Chemicznego Politechniki Warszawskiej.
  • Aleksandra Kaczorowska
    Zespół naukowy
    Współpracowała z Fundacją, jednak zbyt wcześnie odeszła. Absolwent Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego ( WUM) i UW. Student na Uniwersitat dè Barcelona. Krajowy Koordynator d.s Transplantologii.
  • Sabina Urban
    Zespół naukowy
    Absolwentka Wydziału Lekarsko - Biotechnologicznego i Medycyny Laboratoryjnej na Pomorskim Uniwersytecie Medycznym.
  • Ewa Buczek
    Zespół naukowy
    W lipcu 2017 roku ukończyła studia chemiczne na wydziale Nowych Technologii i Chemii w Wojskowej Akademii Technicznej.
  • Łukasz Kaczyński
    Zespół naukowy
    Technolog Żywności. Studia inżynierskie ukończył w marcu 2017 r. na Wydziale Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
  • Waldemar Nazaruk
    Zespół naukowy
    Ukończył studia chemiczne na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu, na specjalizacji Chemia Polimerów.
  • Tomasz Dobrzański
    Zespół naukowy
    Absolwent Wydziału MEiL Politechniki Warszawskiej. W czasie wolnym przerabia motocykle i startuje w maratonach rowerowych.
  • Edyta Majdańska
    Zespół naukowy
    Technolog Chemiczny. Studia magisterskie ukończyła na Wydziale Chemicznym Politechniki Warszawskiej. Zainteresowania: Fotografia...
  • Patrycja Kowalska
    Zespół naukowy
    Absolwentka Biotechnologii na Wydziale Chemicznym Politechniki Warszawskiej.
  • dr n. wet. Grzegorz Tymicki
    Zespół naukowy
    Biolog, doktor nauk weterynaryjnych. Pracę magisterską i doktorską wykonał na Wydziale Medycyny Weterynaryjnej w Katedrze Fizjologii Zwierząt Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
  • dr n. biol. Anna Adamiok
    Zespół naukowy
    Doktor nauk biologicznych. Pierwsze doświadczenie w pracy jako naukowiec zdobyła na praktykach studenckich w Europejskim Laboratorium Biologii Molekularnej w Grenoble. Studia doktoranckie ukończyła na Uniwersytecie Aix-Marseille.

DOŁĄCZ DO NASZ I POMÓŻ INNYM

Jesteś pełen uśmiechu i entuzjazmu? Nie czekaj przyłącz się i pomóź nam zmieniać rzeczywistość.