Rydygiera 8, Warszawa

mgr Kamil Goleń

Absolwent Wydziału Rehabilitacji Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie. Specjalista treningu funkcjonalnego oraz trener przygotowania motorycznego (NCSC). Kierownik działu treningu w Centrum Rehabilitacji Sportowej. Wykładowca licznych konferencji organizowanych m.in. przez PKOL, AWF Katowice, AWF Warszawa. Współtwórca szkoleń z dziedziny profilaktyki w  tenisie ziemnym  oraz  bieganiu akredytowanych przez Polski Związek Tenisa oraz Polski Związek Lekkiej Atletyki. Jako trener przygotowania motorycznego  współpracuje z zawodnikami kadr narodowych (tenis, lekka atletyka pływanie, sztuki walki).  Uczestnik wielu międzynarodowych szkoleń: Applied functional science,  EXOS Performance Mentorship I i II, Kinetic Control, Crossfit  Weighlifting Course. Jego pasją jest pomoc ludziom aktywnym oraz tym którzy chcą powrócić do sportu po przebytej kontuzji. Fanatyk biegania, były lekkoatleta, który całą swoją karierę zawodową skupia na doskonaleniu siebie oraz swoich umiejętności trenerskich.