dr n. o zdr. Anna Ławnik

Obecnie pracuje na stanowisku starszego wykładowcy na Wydziale Nauk o Zdrowiu i Nauk Społecznych w PSW w Białej Podlaskiej.

Wolontariusz

Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Warszawie na kierunku Pielęgniarstwo. W 2015 roku obroniła tytuł doktora nauk o zdrowiu na Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku. Obecnie pracuje na stanowisku starszego wykładowcy na Wydziale Nauk o Zdrowiu i Nauk Społecznych w Państwowej Szkole Wyższej w Białej Podlaskiej. Doświadczenie zawodowe zdobywała pracując w klinice kardiologii Instytut – Pomnik Centrum Zdrowia Dziecka, Podstawowej Opiece Zdrowotnej a także w Domowej Opiece Długoterminowej. Prywatnie wielki pasjonat ogrodu oraz dumna mama.