Nasi Wolontariusze

• Joanna Czerwińska
    Wolontariusz
    Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Prywatnie lubi zdrowy styl życia, uwielbia spacerować i podróżować.
  • Lek. Magdalena Kwapisz
    Wolontariusz
    Autor i współautor wielu publikacji w czasopismach krajowych i zagranicznych oraz doniesień zjazdowych.
  • Lek. Kalina Jędrzejko
    Wolontariusz
    Doktorantka WUM. Jest autorką lub współautorką licznych publikacji z dziedziny chirurgii ogólnej i transplantologii.
  • Lek. Magdalena Nita
    Wolontariusz
    Aktualnie odbywa szkolenie specjalistyczne z zakresu chirurgii ogólnej w Szpitalu Klinicznym Dzieciątka Jezus Warszawskiego UM.
  • Łukasz Górski
    Wolontariusz
    Z wykształcenia biotechnolog, absolwent warszawskiej SGGW. Miłośnik sportu, a w szczególności piłki nożnej i siatkówki plażowej
  • dr n. hum. Mateusz Zatorski
    Wolontariusz
    Psychotransplantolog – pracuje z osobami oczekującymi na transplantację
  • Anna Pukrop
    Wolontariusz
    Absolwentka Politechniki Śląskiej w Gliwicach, obecnie pracująca w firmie motoryzacyjnej gdzie odpowiada za symulacje komputerowe.
  • dr n. o zdr. Anna Ławnik
    Wolontariusz
    Obecnie pracuje na stanowisku starszego wykładowcy na Wydziale Nauk o Zdrowiu i Nauk Społecznych w PSW w Białej Podlaskiej.
  • Beata Dębek
    Wolontariusz
    Specjalista pielęgniarstwa rodzinnego, edukator diabetologiczny. W zawodzie od 28 lat. Uwielbia dzieci i Andre Rieu.
  • dr hab. Katarzyna Góralczyk
    Współpracownik Fundacji
    Długoletni pracownik Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego – PZH.
  • Anna Karwowska
    Wolontariusz
    Sama o sobie mówi: „To nie tylko moja praca ale i pasja”. Prowadzi również blog o cukrzycy "Diabetyk i Dietetyk".

DOŁĄCZ DO NAS I POMÓŻ INNYM

Jesteś pełen uśmiechu i entuzjazmu? Nie czekaj przyłącz się i pomóź nam zmieniać rzeczywistość.